Hoe effectief het lichaam te reinigen?

Maar liefst 93% van de mannen en vrouwen besloten een behandeling te ondergaan met vitale vezels!
Klik voor meer informatie
Image
Ik worstel al een tijdje met maagproblemen, maar nu kan ik zeggen dat ik hiermee WORSTEL sinds ik mij kan herinneren. Als tiener zijnde had ik last van constipatie en mijn opgezwollen buik was de oorzaak van vele complexen. Tijdens de puberteit kwam ik ook veel aan. Ik sloot mij af van de buitenwereld en mijn eigenwaarde daalde enorm. Alles veranderde echter, alsof het magie was, toen mijn vriendin mij Fibre Select aanraadde. Na vele jaren van doktersbezoeken en aaan voedingsdeskundigen had ik nu niets te verliezen. En het product bleek een schot in de roos te zijn! Ik ben heel snel van mijn darmproblemen afgekomen en mijn gewicht werd sinds vele jaren weer minder. Op dit moment maak ik regelmatig gebruik van dit product en ben ik op weg naar een gezond en goed gevormd lichaam.
Lees verder >>

Waarom gebruik maken van vitale vezels

Vezels zijn natuurlijke grondstoffen die samen voedingsvezels vormen. Het wordt niet verteerd door het menselijk lichaam en in onaangetaste vorm beweegt het zich voort door ons spijsverteringskanaal waar het eventuele onverteerde voedselresten die zich in de darm bevinden en daardoor het slijmvlies aantasten verwijdert waardoor de doorlaatbaarheid en absorptie van gifstoffen naar andere systemen wordt vergroot. Het consumeren van producten die rijk zijn aan vezels wordt vooral aangeraden aan personen met spijsverteringsproblemen zoals constipatie, een opgeblazen gevoel, diarree, indigestie en brandend maagzuur. Door meer water toe te laten wordt de stoelgang vergemakkelijkt en wordt de darmfunctie geregeld.

Het helpt tevens gifstoffen uit het lichaam te elimineren evenals zware metalen die in het lichaam komen door middel van voedsel, cosmetica en zelfs bij het inademen van lucht. Vezels hebben een positieve werking op het hele organisme. Het is bewezen dat het eigenschappen bevat die het cholesterol en triglyceriden niveau in het bloed verlagen en tevens het glucoseniveau stabiliseert. De effectiviteit van vezels en zijn waardevolle eigenschappen is bevestigd door talrijke onderzoeken en opinies van wereldwijde gastroenterologen, cardiologen en voedingsdeskundigen.

Eigenschappen van vezels en afvallen

Een bijkomend voordeel van vezels is de ondersteuning bij het afvalproces. Personen die zich graag willen ontdoen van de overtollige kilo’s zouden producten met heel veel vezels aan hun dagelijkse voeding moeten toevoegen. Vezels helpen bij het afvallen omdat door middel van water de vezels in het lichaam opzetten waardoor de maag wordt gevuld en het gevoel van verzadiging wordt vergroot en het moment waarop men honger krijgt wordt vertraagd.

Fibre Select – nummer 1 in het natuurlijk reinigen van het lichaam

Ondanks een vezelrijk dieet is het moeilijk om de juiste dosering te garanderen voor een doeltreffende reiniging. In Nederland ligt de gemiddelde toename van vezels op 15 g per dag wat volgens de World Health Organization (WHO) onder het gemiddelde ligt aangezien dit 20-40 g bedraagt. Zoals blijkt is bij de natuurlijke ontgifting wat hulp nodig. Volgens deskundigen, maar ook volgens de gebruikers van het product is de meest effectieve en de meest veilige wijze van het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam de vitale vezels van het merk Fibre Select aangezien dit product dit op een natuurlijke wijze verricht. Het is een mengsel van organische kruiden waarvan elk element de zelfreiniging van het lichaam ondersteunt. De samenstelling van het product bestaat onder andere uit gemicroniseerde appelvezels, zaadschil van de zaden van Plantago ovata, gemicroniseerde vezels van lijnzaad of cichoreiwortel. Dit zijn natuurlijke elementen en om die reden veroorzaakt het gebruik van dit product geen bijwerkingen.

Let Op! Effectieve reiniging van het lichaam!

Kies voor een natuurlijke oplossing
Klik en Bestel Fibre Select

Opinies van Deskundigen

Mensen worden ziek als gevolg van giftige stoffen die ons lichaam dagelijks opneemt. Regelmatig gebruik van producten die rijk zijn aan vezels helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam. Niet alleen worden de lastige kwalen verwijderd, maar er wordt ook preventief en beschermend gehandeld. De natuurlijke kruiden in de samenstelling van Fibre Select vormen een uiterst effectieve mix op basis waarvan onze darmen weer correct zullen gaan werken, het lichaam weer energiek wordt en wij langer gezond zullen blijven.